Carsport Race tuo urheilullisen tyylin esteettömiin ajoihin

Tuunatut moottorit, madallussarjat ja 18 tuuman subbarit eivät pakosta kuulu laadukkaisiin esteettömiin ajoihin – ja hyvä niin. Silti esteettömät ajot voivat olla tyylikkäitä ja autot saavat näyttää sporttisilta. Nimensä velvoittamana Carsport esittelee teille uuden Race-sisustuksen.

Ensiesittelynsä Pirkkahallissa pidetyssä Henkilökuljetusnäyttelyssä saanut Carsport Race -sisustus on imenyt vaikutteensa tuning-maailmasta. Race-sisustuskokonaisuuteen kuuluu mm. uudenlaiset erikoisnahkaverhoilut, värilliset turvavyöt, designompelukset seinissä, värillä kantatut matot ohjaamossa ja matkustamossa sekä erikoiskoristelistat. Sisustukseen on valittavissa viisi tyylikästä tehosteväriä: oranssi, sininen, punainen harmaa ja musta.

 

 

Carsport Race -sisustus on saatavissa pääosaan mallistostamme, sekä tietenkin myös Carsport-istuimien kanssa.

Kysy lisää myyntitiimiltämme!

 

Piditkö lukemastasi? Jaa se tutuillesi!